Christiane F. - Mi Djeca S Kolodvora Zoo (Wir Kinder vom Bahnhof Zoo) (1981)
2 posters
Аутор
Порука
Broj Jedan Почетник
Број порука : 1 Join date : 24.07.2011
Наслов: Christiane F. - Mi Djeca S Kolodvora Zoo (Wir Kinder vom Bahnhof Zoo) (1981) Sat Jul 30, 2011 6:09 pm
Film je radjen po istoimenoj knjizi koja opisuje život Christiane F.(elscherinow), devojčice koja u ovoj autobiografiji opisuje svoju zavisnost o heroinu. Christiane je rodjena u Hamburgu, ali sa roditeljima preseljava u zapadni Berlin gdje se nastanjuju u jedan problematičan deo grada. Christianin otac sklon alkoholu maltretira familiju i roditelji joj se razvode. Christiane ostaje sa majkom i oseća se odbačenom i usamljenom... Tražeći društvo i pripadnost nekoj grupi koja ce joj posvetiti pažnju, Christiane upada u društvo u kojem sa 12 godina počinje konzumirati hašiš, a ubrzo nakon toga i jače droge. Sa 14 godina je već teški zavisnik o heroinu i počinje da radi kao prostitutka na kolodvoru Zoo (Bahnhof, železnička stanica) da bi zaradila novac za heroin...
Knjigu preporučujem svim roditeljima... ali vas i upozoravam da film sadrzi scene od kojih cete se groziti, medjutim, setite se da su to istiniti detalji i razmislite koje opasnosti vrebaju našu decu ako im kao roditelji okrenemo ledja radi nasih ličnih hirova...
Download (Knjiga) :
Код:
http://www.megaupload.com/?d=WIQ8G5PC
Igraju :
* Natja Brunckhorst - Christiane F.(elscherinow) * Thomas Haustein - Detlev * Jens Kuphal - Axel * Rainer Woelk (credited as Rainer Wölk) - Leiche * Jan Georg Effler - Bernd * Christiane Reichelt - Babsi * Daniela Jaeger - Kessi * Kerstin Richter - Stella * David Bowie - On Lično
reditelj: Ulrich Edel pisac: Kai Hermann, Horst Rieck scenarista: Hermann Weigel kompozitor: Jürgen Knieper snimatelj: Jürgen Jürges, Justus Pankau kostimograf: Myrella Hordt producent: Bernd Eichinger, Hans Kaden, Hans Weth dizajner scene: Sabine Eichinger, Harald Muchameter montažer: Jane Seitz
Vera Christiane Felscherinow Na Facebooku: [You must be registered and logged in to see this link.]
Missens Туриста
Број порука : 10 Join date : 04.08.2011 Age : 28
Наслов: Re: Christiane F. - Mi Djeca S Kolodvora Zoo (Wir Kinder vom Bahnhof Zoo) (1981) Thu Aug 04, 2011 5:07 pm
Obožavam ovaj film
Christiane F. - Mi Djeca S Kolodvora Zoo (Wir Kinder vom Bahnhof Zoo) (1981)